Om oss
Helgøya Tre – Snekkerverksted

Hos Helgøya Tre, designer og håndlager vi innredninger i forskjellige stilarter, fra moderne til klassisk stil.

Hvis du ser etter skreddersydd kjøkken, bad, garderobe, bokhylle eller bibliotek designer og produserer vi det fra bunnen av. Vi jobber hardt for å få den riktige kombinasjonen mellom kreativitet, effektivitet og håndverksmessig dyktighet for hver kunde. Vårt mål er å produsere innredning inspirert av din livsstil og tilpasset hjemmet ditt.

Detalj og kvalitet
Vi mener at små detaljer utgjør stor forskjell. Forsiktig blanding av flere farger og tresorter sammen med stort utvalg av benkeplater – stein, kompositt, heltre, laminat og stål. Dette sammen med skrog av heltre, gir deg et smart, fornuftig, praktisk og slitesterkt kjøkken som du har glede av i mange år.

Personlig service
Valg av skreddersydd kjøkken er en stor beslutning å ta. For å være sikre på at vi får alle detaljer riktig, ønsker vi å yte en personlig service slik at du får den beste kombinasjonen; hvitevarer, innmat , effektivitet og utseende.

Helgøya Tre produserer også listverk. Her kan du få mange spesielle profiler eller vi kan kopiere ei gammel list du ønsker å benytte.

Åpent hele året etter avtale, du finner oss på Nedre Vien på Helgøya.
Kontaktinformasjon
Åpent hele året etter avtale. Du finner oss på Nedre Vien på Helgøya.
Phillip og Toril Windsor • Helgøyvegen 674, 2350 Nes på Hedmarken • Telefon 920 43 357 • Mobil 951 21 083 • E-post: phillip@windsor.as
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media - www.hamarmedia.no